Yvette Reisig 06-36035551

Home » Geen categorie » Wat is EFT?

Wat is EFT?

EFT, afkorting voor Emotional Freedom Techniques, is een nieuwe ontdekking die o.a. emotionele stress en fobieën effectief aanpakt. Eenvoudig verwoord is EFT een unieke versie van acupunctuur, zonder dat daarbij van naalden gebruik wordt gemaakt. Ze vindt haar oorsprong in het Chinese Neigong. In plaats van naalden stimuleren we de energie meridiaan punten op je lichaam door er op te kloppen met de vingertoppen. Het systeem is makkelijk te onthouden en kan overal waar je bent gedaan worden. De methode lanceert de ontdekking van een gezegde dat luidt:

De oorzaak van alle negatieve emoties is te herleiden naar een verstoring van het energiesysteem.” En omdat ons fysieke lichaam en ziekten zo overduidelijk verbonden zijn met onze emoties kunnen we het volgende gezegde ook aannemen: “Onze onverwerkte negatieve emoties zijn de katalysatoren van lichamelijke pijn en ziekten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.