Yvette Reisig 06-36035551

Home » Geen categorie » Wat is EFT?

Wat is EFT?

EFT, afkorting voor Emotional Freedom Techniques, is een nieuwe ontdekking die o.a. emotionele stress en fobieën effectief aanpakt. Eenvoudig verwoord is EFT een unieke versie van acupunctuur, zonder dat daarbij van naalden gebruik wordt gemaakt. Ze vindt haar oorsprong in het Chinese Neigong. In plaats van naalden stimuleren we de energie meridiaan punten op je lichaam door er op te kloppen met de vingertoppen. Het systeem is makkelijk te onthouden en kan overal waar je bent gedaan worden. De methode lanceert de ontdekking van een gezegde dat luidt:

De oorzaak van alle negatieve emoties is te herleiden naar een verstoring van het energiesysteem.” En omdat ons fysieke lichaam en ziekten zo overduidelijk verbonden zijn met onze emoties kunnen we het volgende gezegde ook aannemen: “Onze onverwerkte negatieve emoties zijn de katalysatoren van lichamelijke pijn en ziekten.”

5 Responsesso far.

 1. birkin bag zegt:

  There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you made sure nice factors in features also.

 2. vans shoes zegt:

  This site is mostly a stroll-by means of for the entire info you wanted about this and didn抰 know who to ask. Glimpse right here, and you抣l positively discover it.

 3. yeezys zegt:

  Thank you a lot for providing individuals with such a remarkable possiblity to read from this web site. It is always so enjoyable and stuffed with a great time for me and my office peers to visit your blog not less than 3 times every week to find out the fresh guidance you have got. And indeed, I’m at all times amazed for the splendid tips and hints served by you. Selected 4 points in this post are really the simplest I have had.

 4. kyrie 3 zegt:

  This really answered my problem, thanks!

 5. pg 1 zegt:

  Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to find any person with some original ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is something that’s wanted on the internet, someone with a bit originality. helpful job for bringing one thing new to the web!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.