Yvette Reisig 06-36035551

Home » Geen categorie » Waarom EFT?

Waarom EFT?

Ervaar de verbazingwekkende effectiviteit van EFT. Simpel, kortdurend, in mijn praktijk en online. U wordt pijnloos en effectief geholpen en de resultaten zijn in de meeste gevallen blijvend, zonder eindeloze praatsessies, herbelevingen en behandelingen met naalden, medicamenten etc.

 
Ik ben zelf heel dankbaar dat ik deze simpele techniek heb ontdekt en ik dank Gary Graig voor zijn inspanningen om dit systeem wereldwijd bekendheid te geven via zijn website en trainingen en alle practitioners, coaches en therapeuten die hun ervaringen willen delen.
EFT is makkelijk, pijnloos, veilig, effectief, snel en goedkoop. Het realiseert blijvende veranderingen en kent geen bijwerkingen. Je hoeft je niet uit te kleden en kunt het overal beoefenen. Het is sneller dan traditionele therapievormen met een resultaat van 80-90%. Met EFT wordt geen medicatie voorgeschreven.

Al deze voordelen nog eens op een rij:

* makkelijk
* pijnloos
* veilig
* effectief
* goedkoop
* blijvende veranderingen
* geen bijwerkingen
* kleding aanhouden
* overal te gebruiken
* snelste therapievorm
* resultaat boven de 80%
* geen medicatie

18 Responsesso far.

 1. Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance! We can write any paper on any subject within the tightest deadline.

 2. affordable ghostwriting services

  2012 please don’t hire a cheap writer someone whose rate is well below the norm post tagsaffordable ghostwritingghost writer serviceshiring a  jul 23.

 3. Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance! We can write any post on any subject within the tightest deadline.

 4. Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance. We can write any paper or post on any subject within the tightest deadline.

 5. After a while of using and perfecting the technique – in private quarters, if you prefer – you will be able to use only two fingers of one hand, and to say the affirmation softly under your breath or silently. This way you can do EFT in just about any social setting, and if people even notice what you are doing at all, it will appear to them that you are merely thinking.

 6. Best Editing Service

  The amount of written content has been growing exponentially recently, and it’s no wonder. For students, writing is an inseparable part of college and university assignments; for businesses, online publishing is a way to reach customers. The need for…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.