Yvette Reisig 06-36035551

Home » Geen categorie » EFT coaching

EFT coaching

Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen, zo enthousiast ben ik! Mijn cliënten en ik vallen iedere dag weer opnieuw van de ene verbazing in de andere. Pijn dooft uit, verdriet verzacht. Woede kalmeert en spanning maakt plaats voor innerlijke rust, een rust van ongekende diepte.
Emoties kalmeren en mentaal wordt er winst geboekt. Want het lichaam ontspant zich en geeft jou de ruimte om weer écht te vóelen. Echt voelen is gezónd voelen, op een natuurlijke manier emoties beleven. Zoiets leer je vanzelf zodra je je lichaam toestaat om de negatieve lading die op de emoties rust, te ontladen. EFT is een krachtige zelfhulpmethode, die maakt dat je voelt hoe je als vanzelf weer met herstelde psychische krachten wordt opgeladen.
Klachten lossen op, problemen verbleken. Gun jezelf daarom een moment van ervaring met EFT. Ervaar de methode zonder te oordelen. Vóel het, ervaar het en leer het. Emotional Freedom Techniques of EFT is de snelste en meest effectieve  zelfhulpmethode van dit moment.

2 Responsesso far.

  1. Many people are concerned about embarrassing themselves by using EFT in public, especially when implementing my revision of it, which really makes one stand out in a crowd. After a while of using and perfecting the technique – in private quarters, if you prefer – you will be able to use only two fingers of one hand, and to say the affirmation softly under your breath or silently.

  2. These techniques do not discredit the medical and psychotherapeutic professions, but rather serve to contribute to a holistic healing process. EFT works to clear such disruptions and eliminate the resulting emotional response or intensity to restore emotional harmony and offer relief from physical discomfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.